Eurofins Slovenia >> Eurofins Slovenija SI >> Laboratorij

Laboratorij

Celostna ponudba laboratorija Eurofins ERICo Slovenija d.o.o. vključuje določitve parametrov v različnih matriksih, usposabljanja zaposlenih na različnih strokovnih področjih, razvoj in uvedbe metod na ključ in reševanja specifičnih težav industrijskih partnerjev.

Preko 200 rutinsko vpeljanih metod na najsodobnejši laboratorijski opremi z upoštevanjem najvišjih kakovostnih standardov . (povezava na Slovensko akreditacijo), omogoča identifikacijo komponent v sledeh in določitve parametrov v najnižjih koncentracijah.

Visoko kompetentni sodelavci, z bogatimi delovnimi izkušnjami in vključenost laboratorija v slovenske in tuje medlaboratorijske primerjalne sheme, so jamstvo za doseganje kakovosti po najvišjih standardih. Visoko kompetenten in izkušen kader vam je na voljo za razvoj, vpeljavo in validacijo analiznih metod za vaše specifične potrebe. Interdisciplinarnost skupine pa omogoča reševanje najzahtevnejših industrijskih izzivov na področju testiranja in določitve snovi.

Laboratorij deluje na ekspertnih področjih voda, plinov, odpadkov, tal, rastline in nekaterih ostalih testiranjih.

Opisane storitve nudimo  v paketnih storitvah po konkurenčnih cenah, odlikuje pa nas izjemna odzivnost in kratki roki izdelave analiz.

 

Storitve:

Paketna ponudba testiranja

Razvoj analiznih metod na ključ in validacije

Usposabljanja

Pomoč pri vzpostavljanju in vzdrževanju kakovosti v laboratoriju

Kontakt

Vodja laboratorija:

Matej Šuštaršič, univ. dipl. biolog

e-mail: MatejSustarsic@eurofins.com

T: 03 898 19 30

Sprejem vzorcev v laboratorij:

P     7:00-14:00

T     7:00-14:00

S     7:00-14:00

Č     7:00-14:00

P     7:00-14:00

S     *

N     *

* sprejem urgentnih vzorcev po predhodnem dogovoru